Aloe Vera Gel Drank

Aloe vera Gel – Aloe Vera drank puur

aqloe vera gel ecolife plantage

 

Aloe Vera Gel van het merk Ecolife is zo krachtig dat volgens de officiele norm van het International Aloe Science Councel ( IASC) we mogen stellen dat 1 fles Ecolife van 1 liter net zo sterk is als 2,4 liter puur aloevera sap. U kunt dus verdunnen met meer dan 1 liter water of vruchtensap en dan heeft u volgens de officiele IASC norm nog steeds 100% aloe vera…Dit komt omdat de Ecolife aloe vera gel niet industrieel gemaakt wordt! De “kracht” wordt niet afgemeten aan de IASC norm voor 100% aloe vera maar zoals de bladeren van de aloe plant de gelei bevatten zo verwerken wij het puur. Dit resulteert in een significant hoger aandeel mineralen, sporen en de overige actieve stoffen die in aloe vera voorkomen.

pure aloe vera dranken gel ecolife
Zuiver en pure aloe vera gel:

Omdat we bij Ecolife de Aloe Vera Gel niet verdunnen is, is de pure gel voor 100% aanwezig. Het is niet nodig om deze aloe vera in te dikken, iets wat andere concerns als wel vaker doen met “gestabiliseerde” Gel. Bij Ecolife gebruiken ze geen verdikkingsmiddelen als xanthaan, sorbitol etc.

Ecolife verdunt niet, de bladeren worden hand geschild en de gelei wordt enkel in stukjes gehakseld!

De laxerende aloines, die tussen het buitenblad en de gelei inzitten worden eraf gewassen en afgespoeld. Deze stoffen zitten niet in de gelei. Verder is het van groot belang dat het blad op de juiste wijze wordt afgesneden. Aloe vera heeft de kracht om zichzelf te beschermen en het blad dicht zichzelf zodat de gel niet kan oxideren. Omdat oxidatie de kracht van de gel aantast is het van groot belang dat de afgesneden bladeren zorgvuldig worden vervoerd en binnen enkele uren worden verwerkt. Om alles in goede banen te begeleiden wordt er ook conform HACCP gewerkt.

De gewassen bladeren en gefileerde gelei worden gemalen en koud geperst. Om bacteriegroei tegen te gaan wordt er kort verwarmd tot 60 graden zodat de emzymatische werking behouden blijft. De gelei wordt snel teruggekoeld en koud afgevuld.

Vele bedrijven als LOTD, FLP, Alnavit, Directsaft Aloe werken met verhitting tot 80 graden en de laatste 2 zelfs tot 87 graden, volledig gepasteuriseerd. Bij deze hogere temperaturen gaat een groter deel van de werking verloren.

Volwassen bladeren 3- 5jaar. Ecolife gebruikt enkel volwassen bladeren die met de hand van de plant worden afgesneden. De hele plant wordt niet gerooid!

aloe vera heel blad barbadensis miller

enkel volledig volwassen bladeren voor Ecolife Aloe Vera producten

Vele firma’s verkopen aloevera producten waarvan de hele plant in 1 keer is gerooid. Dus ook de kleine jonge scheuten die nog maar weinig actieve stoffen bevatten. Voordeel van de rooimethode is dat het goedkoop is. Nadeel voor de consument is dat de aloe vera sterk wordt gefiltreerd over koolfilters en langer wordt verhit ( en eventueel op hogere temperaturen).

hand geschild ecolife aloe vera bio halal kosher

Ecolife Aloe Gel is het zuivere fijngehakte binnenblad van de aloevera plant. Het zit vol kleine stukjes gel, als u erop kauwt proeft u de verse bladgelei. Het binnenste van het blad wordt gebruikt voor de aloe vera Gel, niet het buitenblad.

Ecolife Gel is niet gefiltreerd over koolstoffilters en bevat een hoger aandeel mineralen, sporen, enzymen. Met de hand afgesneden bladeren, vers geperst en koud afgevuld.

Aloe vera Gel bevat vezels en stoffen die onze darmen extra aan het werk zetten. Dit is goed voor onze stofwisseling. Meer dan 200 actieve stoffen zorgen dat ons lichaam gereinigt wordt en wij beter voedingsstoffen kunnen opnemen.

Smaak: Omdat Ecolife haar dranken conserveert met puur citroenzuur is de smaak fris-zuur. Er zit dus geen bittere smaak aan.

 

Wilt u aloe vera gel bestellen? Probeer het nu. klik hier voor de webshop pagina

Van biologische geteelde aloe vera planten – Halal – Kosher en Vegan keuringen.

ecolife aloe vera gel = vegan

Ingredienten: 100% pure aloe vera gelei, aangevuld met 0.1 – 0.3% citroenzuur voor de zuurgraad, (anti-oxidant) 0.08% vrij benzoëzuur en 0.09% potassium sorbaat. ( totaal in een fles dus: 99.7% aloe plus 0.3% toevoeging = 100% product).

Natuurlijk is de aloe Gel ook geschikt om aan uw huisdieren te geven. Wij horen van vele klanten dat de Gel goed helpt voor gezondere en fittere huisdieren. Zeer geschikt voor o.a. Hond & Kat, Koi karpers, vogels als papegaai, parkieten enz.

GEBRUIK: 2 – 3 daags 15 – 30 ml innemen. Inhoud 1000ml

Natuurlijk product. Minimale houdbaarheid > 1 jaar. Vers geperst en koud afgevuld in de USA.

U kunt ongeopende flessen in een kelder/keukenkast bewaren. Eenmaal geopend in de koelkast bewaren, opmaken in 5-6 weken na opening.

voedingswaarde / Nutrition data per 100 ml Aloe vera gel

Energy value 4.8 cal

Fats 0 g

of which saturated fatty acids 0 g

Sacharidie 0 g

of which sugars 0

Proteins 0 g

Salt 0 g

Omdat wij werken met lokale boeren die met de hand de bladeren afsnijden en de facilty ook in Mexico staat draagt u ook indirect bij aan een beter bestaan voor de bevolking. Omdat er grootschalige machine rooi is, niet met pesticiden wordt gewerkt en enkel met stromend schoon en vers rivierwater wordt geirrigeerd kunt u er zeker van zijn dat een een Premium Aloe Vera product ontvangt. Wilt u meer weten, bezoek dan ook onze andere informatiesites!

 

Veilig online bestellen ? https://www.ecolife-shop.nl/c-268703/bestel-aloe-vera/

ecolife natuur bio gezond aloe