Afvallen met aloe vera

Afvallen met aloe vera

Afvallen is al jaren een hot item en vrijwel iedereen denkt eens of meerdere keren in zijn of haar leven aan afvallen. Helaas is afvallen niet gemakkelijk.

afvallen met aloe vera

Waarom drinken van Ecolife Aloe Vera Gel u helpt bij het afvallen!

Ecolife Aloe Vera Gel is de onbewerkte binnen gelei uit het blad van de Barbadensis Miller plant. Het is familie van de vetachtigen en uiensoorten. Van de aloe vera plant is bekend dat de gelei in staat is om onze darmen te reinigen.  Als je schonere darmen hebt kan het eten beter verteerd worden en voedingsstoffen beter opgenomen.

Aloë vera heeft dus een positieve invloed op het functioneren van je darmen. Aloë vera zorgt ervoor dat belangrijke voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden. Aloe vera zorgt er dus voor dat je lichaam weer in balans kan komen. Het bevat meer dan 200 onderzochte stoffen die van positieve invloed kunnen zijn in ons lichaam. Het bevat o.a. aminozuren, mineralen zoals natrium, calcium, kalium, ijzer, chroom, magnesuim, koper, zink mangaan, vitamine C, diverse vitamine B en ook vitamine A. Poylsaccharides en plantsterolen.

Ecolife Aloe Vera planten groeien in Mexico op vulkanische grond. Deze zeer vruchtbare grond wordt bewaterd met vers stromend rivierwater! Een optimale omgeving voor deze plant om zoveel mogelijk bioactieve stoffen in haar blad op te slaan.

Omdat u wilt afvallen koopt u dus een goed aloe vera product. Dit is essentieel.

Daarom is het belangrijk dat u zich orienteert op de markt. Nu gebruikt u mischien producten die niet goed genoeg zijn. Omdat aloe vera niet het enige wat nodig is om af te vallen wordt het moeilijker. Het is een combinatie van eten en levensstijl.

Gezond eten is een voorwaarde om af te vallen en niet direct opnieuw weer aan te komen. U neemt dus een gezond ontbijt en ook een gezonde lunch. Voor het avondeten is het van belang dat u er bijvoorbeeld sla bij eet of een gezonde salade. Weinig vlees en liefst geen sausjes! Jonge aardappelen zijn zonder jus ook heerlijk.

afvasllen darm lever gal blaas aloe vera ecolife

darmen lever gal. Ze zijn allen van belang bij afvallen

Wilt u afvallen?

Doe dit dan op een doordachte en voor uw lichaam gezonde manier! Geen crash diëten!
Aloe vera is bekend om de darmen schoon te maken.

Als u verantwoord wilt afvallen gebruik dan:  Aloe Vera Gel ( wat beter als juice is omdat in Gel nog de stukjes/vezels van de aloë gelei zitten). Gebruik: ’s morgen 1/2 uur voor het ontbijt 30-40ml ( beginnen met 10-15 ml en geleidelijk opvoeren). En een 1/2 uur voor het avondmaal nog eens 30-40ml.

Neem een gezond ontbijt!

Met ontbijtgranen, haver, gerst, noten.

Eet fruit als appels tussendoor. Appel bevat veel vezel en is veel goedkoper als zakjes met 5 gram vezel.

Drink veel water de gehele dag door.

Eet gevarieerd en matig ’s avonds. Snoep niet tussendoor!

Gebruik geen oplosbare vezels etc! Deze kosten u enkel geld. U valt in het begin snel af maar later komt het er net zo hard weer aan! Beter eet u fruit als appel, vijgen enz.

Lunch: Neem een lichte lunch en vermijd te veel vetten en koolhydraten.

Avondeten: Eet goed en gevarieerd. Stel een weekplan op zodat u van te voren weet wat u wilt eten en ook niet in de verleiding komt om andere dingen te kopen ( onnodige zaken als chips enz). Er zijn veel goede kookboeken met 1000 en 1 ideeen voor iedereen die gezond wil eten.

Begin nu! Neem nu actie en stel niet uit omdat van uitstel afstel komt! Dus pak pen en papier, zoek er een goed kookboek bij uit en begin nu. Maak nu een lijst met zaken die u nodig heeft en nu niet mag vergeten. Morgen bent u wel de helft alweer kwijt!

Doe ook aan voldoende lichaamsbeweging!

Extra: voor het slapen gaan kunt u Prima Vita capsules nemen.

Wat doet Prima Vita: Geeft meer energie
Heeft een gunstige invloed op ouderdoms-verschijnselen. Werkt positief voor lichaam en geest. Helpt tegen verlies aan vitaliteit. Verhoogt de weerstand van het organisme. Helpt u jong te blijven. Deze capsules zijn voor personen boven de 35 jaar!

Als u besluit om af te vallen zorg dan dat u er klaar voor bent. Geen ongezonde lekkernijen in huis, genoeg fruit in huis om op terug te vallen als u een honger gevoel krijgt. Zorg dat u in uw eigen levensritme bent.

Smeed het ijzer als het heet is. Omdat je wilt afvallen moet je nu de volgende stap nemen.

Energiewaarde / eigenschappen aloe vera:

Voedingswaarde per 100 ml: voor Ecolife Aloe vera gel

Energy value 4.8 kcal

Fats 0 g

of which saturated fatty acids 0 g

Sacharidie 0 g

of which sugars 0 g

Proteins 0 g

Salt 0 g

Bestel nu aloe vera gel:1 fles extra gratis! Profiteer van de aanbieding.

afvallen met ecolife aloe vera producten