Aloe Vera Gel om in te nemen.

Aloe vera Gel – Aloe Vera drank puur

aqloe vera gel ecolife plantage

Aloe Vera Gel van het merk Ecolife is zo krachtig dat volgens de officiele norm van het International Aloe Science Councel ( IASC) we mogen stellen dat 1 fles Ecolife van 1 liter net zo sterk is als 2,4 liter puur aloevera sap.
Verdun het met meer dan 1 liter water of vruchtensap en u heeft volgens de officiële IASC norm nog steeds 100% aloe vera.
Ecolife aloë vera gel wordt niet industrieel gemaakt. Ecolife perst de bladeren uit en verdunt niet. Ook dikken wij niet in. Zo als het komt zo is het!
Dit resulteert in een significant hoger aandeel mineralen, sporen en de overige actieve stoffen die in aloevera voorkomen.

Zuivere en pure aloë vera gel

Omdat we de Ecolife Aloe Vera Gel niet verdunnen is, is de pure gel voor 100% aanwezig. Het is niet nodig om deze aloe vera in te dikken. Wat andere concerns als wel vaak doen met “gestabiliseerde” Gel. Ecolife gebruikt geen verdikkingsmiddelen als xanthaan, sorbitol etc.

Ecolife verdunt niet. Dikt ook niet in = geen verdikkingsmidelen!
De bladeren worden hand geschild en de gelei wordt enkel in stukjes gehakseld!

aloë gel puur

gel : aloë vera om in te nemen. immuunsysteem detox zelfzorg

De laxerende aloines, die tussen het buitenblad en de gelei inzitten wassen en spoelen we eraf. Deze stoffen zitten niet in de gelei. De EU heeft in april 2021 een verbod ingesteld op de aanwezigheid van aloines in aloë. Er mag vanaf nu niet meer dan 1 ppm aloines inzitten. Dit is extreem laag! Dit houdt ook in dat er geen “volle pulp” meer verkocht mag worden. Enkel nog het geperste sap met wat vezels erin.
Ook is het van groot belang dat het blad op de juiste wijze wordt afgesneden. Aloe vera heeft de kracht om zichzelf te beschermen en het blad dicht zichzelf zodat de gel niet kan oxideren. Omdat oxidatie de kracht van de gel aantast is het van groot belang dat de afgesneden bladeren zorgvuldig worden vervoerd en binnen enkele uren worden verwerkt.

De gewassen bladeren en gefileerde gelei worden gemalen en koud geperst. Om bacteriegroei tegen te gaan wordt er kort verwarmd tot 60 graden zodat de enzymatische werking behouden blijft. De gelei wordt snel gekoeld en koud afgevuld.

Vele bedrijven werken met verhitting tot 80 graden en zelfs tot 87 graden, volledig gepasteuriseerd. Bij deze hogere temperaturen gaat een groter deel van de werking verloren.

Volwassen bladeren 3- 5jaar.
Ecolife gebruikt enkel volwassen bladeren die met de hand van de plant worden afgesneden.
De hele plant wordt niet gerooid!

heel blad barbadensis miller - Ecolife

Vele firma’s verkopen aloevera producten waarvan de hele plant in 1 keer is gerooid. Ook de kleine jonge scheuten die nog maar weinig actieve stoffen bevatten.

Voordeel van de rooimethode is dat het goedkoop is.

Nadeel voor de consument is dat de aloe vera sterk wordt gefiltreerd over koolfilters en langer wordt verhit ( en eventueel op hogere temperaturen).

 

hand geschild – ecolife aloë vera – bio halal kosher plantage en teelt

Ecolife Aloe Gel is het zuivere fijngehakte binnenblad van de aloevera plant. Het zit vol kleine stukjes gel, als u erop kauwt proeft u de verse bladgelei. Het binnenste van het blad wordt gebruikt voor de aloe vera Gel, niet het buitenblad.

Ecolife Gel is niet gefiltreerd over koolstoffilters en bevat een hoger aandeel mineralen, sporen, enzymen. Met de hand afgesneden bladeren, vers geperst en koud afgevuld.

De Gel bevat vezels en stoffen die onze darmen extra aan het werk zetten. Dit is goed voor onze stofwisseling. Meer dan 200 actieve stoffen zorgen dat ons lichaam gereinigt wordt en wij beter voedingsstoffen kunnen opnemen.

Omdat Ecolife haar dranken conserveert met puur citroenzuur is de smaak fris-zuur. Er zit dus geen bittere smaak aan.

Wilt u aloe vera gel bestellen? Probeer het nu.
klik hier voor de webshop pagina

 

ecolife aloe vera gel = vegan

 

Ingredienten: 100% pure aloe vera gelei ( gemalen en geperst), aangevuld met 0.1 – 0.3% citroenzuur voor de zuurgraad, 0.08% vrij benzoezuur en 0.1% potassium sorbaat.

Natuurlijk is de aloë Gel ook geschikt om aan uw huisdieren te geven.

Wij horen van vele klanten dat de Gel goed helpt voor gezondere en fittere huisdieren. Zeer geschikt voor o.a. Hond & Kat, vogels als papegaaien, parkieten enz.

GEBRUIK: 2 – 3 daags 15 – 30 ml innemen. Inhoud 1000ml

Natuurlijk product. Minimale houdbaarheid > 1 jaar. Vers geperst en koud afgevuld.

U kunt ongeopende flessen in een kelder/keukenkast bewaren. Eenmaal geopend in de koelkast bewaren, opmaken in 5-6 weken na opening.

voedingswaarde. data per 100 ml Aloe vera

Energy value 4.8 cal
Fats 0 g
of which saturated fatty acids 0 g
Sacharidie 0 g
of which sugars 0 g
Proteins 0 g
Salt 0 g

Wij werken met lokale boeren die met de hand de bladeren afsnijden. Veel werk wordt met de hand wordt gedaan. Zo draagt u ook indirect bij aan een beter bestaan voor de lokale bevolking.

Omdat er geen grootschalige machine rooi is, niet met pesticiden wordt gewerkt en enkel met stromend schoon en vers water wordt ge-irrigeert kunt u er zeker van zijn dat een een Premium Aloë product ontvangt. Wilt u meer weten, bezoek dan ook onze andere informatiesites!

 

NU BESTELLEN.
DIRECT, VEILIG, EN MAKKELIJK MET PAYPAL

3 + 1 FLES ALOE VERA GEL. GRATIS LEVERING. Nu 64,95€

Veilig online bestellen? https://www.ecolife-shop.nl

Ecolife Producten, al meer als 20 jaar de beste aloë

ecolife natuur bio gezond aloe

Natuurlijke producten van Ecolife – Al meer dan 20 jaar in Nederland. Wij bedanken al onze klanten.

Wilt u het ook proberen? Neem een kijkje in onze webshop!