Beste aloë vera

aloë biologische kweek

Aloë kunt u overal verkrijgen. Maar wat voor aloë krijgt u werkelijk?

de beste aloë vera. Er is ontzettend veel aloë te koop vandaag de dag. In de tijd dat wij begonnen ( in 1995) was er in Europa vrijwel niemand die aloë voor inwendig gebruik aanbood.

Door de jaren heen hebben wij een grote expertise opgebouwd. D.m.v. constante monitoring en laboratoriumtesten weten we inmiddels hoe je een perfecte aloë plant teelt.

Er zijn natuurlijk vele factoren als ligging, zonne-uren en grondsoort. Zelfs wind ( land of zeewind) maakt verschil.

Ecolife Aloe Vera bevat het hoogste aandeel aan Aloverose / Acemanan). Dit zijn de lange ketens die intact zijn gebleven na het bottelen.

Met een gemiddelde van meer dan 1700mg per liter aan Aloverose is Ecolife Aloë Vera een topproduct.

Highlights:

  • hand afgesneden
  • enkel volledige volwassen bladeren
  • koud schoongemaakt bladeren
  • met de hand gefileerde bladeren
  • geen chemische behandeling
  • geen enzymatische behandeling
  • koud geperst
  • koud afgevuld
  • hoogste aandeel AVS ( aloe vera solids)
  • zeer hoog aandeel polysachariden
ecolife aloe vera velden

Keuring / Kwaliteitseisen 100% aloë vera

Veel bedrijven die aloe vera producten maken of leveren conformeren zich aan de kwaliteitseisen die het IASC stelt. Het IASC oftewel International Aloe Science Cousel, is een vereniging van bedrijven die zich bezighouden met aloë.

Het IASC heeft een normering opgesteld wat een puur product is – 100% Aloë – en wat de eisen hiervoor zijn:

100% Aloe Vera uit het binnenblad ( de gel) 0.5% Aloe-solids.
Als een bedrijf dus op het product / bij het product schrijft dat het 100% Aloë bevat betekent dit dat er aloë inzit die minstens 0.5% Aloe-solids per kg bevat. Dit wil NIET zeggen dat het eindproduct ook 100% aloë bevat. Nee, het ingrediënt aloë vera is 100% ( oftewel het deel aloë dat in een product zit bevat 0.5% aloe-solids.

Ecolife Aloë bevat gemiddeld meer dan 2% Aloe-solids. Als we dus de regels toepassen van het IASC mogen we stellen dat bijvoorbeeld de Juice en de Gel 3-4 x zo sterk zijn als de officiële norm!

beste aloe vera met de hand gewassen

Omdat de Ecolife aloë niet is verwarmd gedurende het gehele proces zijn de enzymen niet afgebroken. Ook dit is een groot pluspunt. De meeste firma’s gebruiken aloë die wel gepasteuriseerd is.

Ecolife gebruikt deze top kwaliteit aloë in al haar producten. Dus niet enkel in de Gel en Juice maar ook in de huidverzorgingsproducten. Een superieure kwaliteit als basis betekent dat uw huid ook hiervan profiteert.

De huidgel bevat maar liefst 95% pure aloevera. De aloe-propolis creme bevat 80% aloevera. Natuurlijk zitten er GEEN parabenen, kleurstoffen en parfum in.

Kijk eens in de webshop voor de Ecolife producten

ecolife aloe vera gel = vegan