Beste product – pure aloe gel

Beste product – Ecolife Aloe Vera

Beste product? Nu denkt u natuurlijk…jaja…  Ik ga u nu uitleggen waarom Ecolife aloe vera het beste is. Er zijn vele soorten aloe vera en vele bewerkingen mogelijk om aloe vera te kunnen gebruiken in diverse producten. Ecolife gebruikt enkel FOOD GRADE aloe vera. In al haar producten. Waarom is Food Grade zo belangrijk? In de wereld van ingredienten en voedingsstoffen zijn er vele kwaliteitseisen. Food Grade wil zeggen dat het produkt zuiver genoeg is om te eten. Er zitten dus geen gevaarlijk chemische stoffen als we veel van deze aloevera eten. Het is ook niet dusdanig bewerkt dat het niet eetbaar meer is.

Food Grade vs Cosmetic Grade

Wij bij Ecolife gebruiken dus enkel Food Grade aloe vera. Cosmetic Grade aloe vera daarentegen wordt vrijwel altijd gebruikt in huid, gezicht en lichaamsverzorging. Waarom? Omdat het zwaar gefilterd en bewerkt is. Staat het in een warme en vochtige badkamer voor langere tijd dan gebeurt er niets mee. Het blijft gewoon goed.

Cosmetic Grade aloe vera wordt over koolstof filters gezuiverd en hoog verhit. Door deze behandelingen verliest het een ( groot) deel van de in verse aloe vera aanwezig zijnde actieve stoffen. Ook bevat het nog maar een gering deel van de oorspronkelijke mineralen. het koolfilter houdt deze namelijk vast. Het bevat nog wel de polysacharies alhoewel deze lange ketens vaak afgebroken zijn in kortere ketens. De lange ketens zijn met name goed voor onze huid.

Cosmetic Grade Aloe Vera is ook goedkoper als grondstof. De bewaar en opslag is eenvoudiger en het is zeer lang houdbaar ( luchtdicht).

Omdat Ecolife altijd Food Grade aloe vera gebruikt zijn de voor ons lichaam ( zowel in- als uitwendige) stoffen nog aanwezig. Het productie proces is moeilijker en geavanceerder maar wij zijn ervan overtuigd dat de veel betere kwaliteit producten een iets hogere aanschafprijs rechtvaardigen.

Gebruik aloe vera die  Bilologisch, Kosher, HALAL en geschikt is voor Veganisten en Vegatariers. Ga dus voor het beste product!

IASC GMP BIO HALAL KOSHER

De Food Grade aloe vera wordt met de hand van het veld gehaald. Lokale boeren oogsten enkel de volwassen bladeren met de hand. De plant groeit verder! Na het oogsten worden de bladeren binnen enkele uren naar de verwerkingsplek gebracht. Daar delen we het blad en gelei, ook weer met de hand. We wassen de gelei schoon met de hand.

beste product. Aloe vera met de hand gewassen

beste aloe vera sterk en gezond

best Gel pure aloe vera dranken gel ecolife

Wilt u ook genieten van de voordelen van echt verse aloe vera gelei. Bestel dan een fles met korting in de webshop.

Probeer het nu. Bestel veilig inline in de webshop

Kijk gerust verder op onze website (s). Ecolife, al meer dan 20 jaar een Nederlands bedrijf waar u op kunt vertrouwen.

Nu ook veilig bestellen en betaal na ontvangst!

Aloe Vera Gel Drank