aloë vera huidverzorging

aloë vera huidverzorging is helemaal in tegenwoordig. Vele merken voegen wat aloë toe aan hun huidverzorgingsproducten.

Ecolife start met 100% aloë vera en voegt daar kruiden extracten, allantoine, vitamine E etc aan toe!

Ecolife huidgel ( gelly) bestaat voor 95% uit pure voedingskwaliteit aloe vera geperst uit de gelei. Deze voedingskwaliteit aloë niet bewerkt wordt bevat het een hoger aandeel actieve stoffen!

Ook uw huid kan profiteren van deze hoge kwaliteit aloë. Ecolife voegt ook GEEN water toe aan deze huid gel.

aloë vera blad gel

Waarom is de Aloë vera van Ecolife beter?

– Ecolife aloë gelei wordt niet over koolstoffilters geklaard.

– Wordt koud geperst en met de hand verwerkt.

– Met de hand afgesneden per blad, enkel grote volwassen bladeren.

– Wordt niet met bleekmiddelen behandeld!

– Is voedingskwaliteit!

– Bevat het hoogste aandeel actieve ingredienten.

– Organic 100% natuurlijke aloë vera bladeren als grondstof – zonder gebruik van pesticiden

– Er is geen water aan deze gelly toegevoegd

Omdat deze aloë vera gelei niet door koolfilters gaat bevat het een veel hoger aandeel mineralen en voedingsstofeen dan de cosmetische versie!
De cosmetic grade aloë wordt ook altijd gepasteuriseerd en/of gekookt. Ook bestaan de meeste “gel” producten uit een aloë concentraat ( meestal een aloë poeder ) dat wordt verdund en men mag dan op het etiket schrijven dat het 99% of 99.9 of zelfs 100% aloe vera bevat.

Aloë truc…

Een truc die vele bedrijven toepassen is dat men een “vloeibaar pure aloe” inkoopt die gemaakt is uit een poederconcentraat. Maar omdat de verkoper van deze grondstof het concentraat al heeft terug verdund koopt men een “pure aloe” in. Zo omzeilen vele firma’s dat ze water als 1e ingredient moeten vermelden!

U begrijpt dat wanneer u een aloe vera Gel koopt van 200ml en deze bevat 1 ml aloe contraat en 199ml water dat dit natuurlijk niet zo goed werkt als 200ml “echte” aloe vera gel.

Een andere indicator is dat wanneer u een goede aloe vera gel wilt kopen de aloe vera Organic moet zijn. De plant slaat alle vocht uit de grond in haar bladeren op. Dus als de grond bemest wordt slaat de plant ook de sporen van de bemesting op in haar blad! Dit willen we natuurlijk niet.

Staat er ook het etiket 99.9% aloe vera en het is een “dikkere” huid gel dan zit er zeker geen 99.9% aloe vera in. Als men de gelei uitperst wordt het dun vloeibaar ( iets dikker als water) en is het nooit een gelei!

Voor huidproducten heeft men een aloë sap/vocht nodig dat geen deeltjes of vezelstukjes bevat. Dit houdt in dat de aloë onder hoge druk door een zeer fijn filter geperst wordt. Het is dan waterdun!
Heeft u een dikke aloë gekocht en er staat 99.9% of 100% op het etiket dan kan dit dus niet!

afvallen met aloe vera

Wilt u kennismaken met Ecolife producten, bezoek dan onze online winkel